top of page
DSC_7637.JPG

SOBRE AHIMSA ESTUDI DE IOGA

Ioga, biomecànica i mobilitat

Per AHIMSA ESTUDI DE IOGA, és important el disseny de les seqüències de les classes guiades ja que sempre estan estructurades des de la lògica anatòmica i fent servir les sines de la biomecànica, per a evitar lesions i realitzar una pràctica saludable. Trobaràs seqüències variades, amb exercicis diferents, noves variants d'asana i tècniques noves que podràs aplicar a la teva pràctica personal.

DSC_7784.JPG

SOBRE CRISTINA BORGE HOLTHOEFER FUNDADORA D'AHIMSA ESTUDI DE IOGA

Et dono la benvinguda al meu espai em presento breument. 
Als 4 anys d'edat  vaig començar a practicar dansa clàssica, el que va ser la meva passió durant molts anys. A aquesta disciplina hi vaig afegir altres com la dansa contemporània o el jazz.  
D'allí, al llarg de la meva vida i, segons les circumstàncies personals de cada moment, he anat variant les disciplines esportives que he practicat, fins acabar amb el ioga. 
El moviment sempre ha format part de la meva vida i sempre m'ha apassionat.  
Sóc llicenciada en dret i durante la meva vida laboral he treballat en diferents empreses, també com a professional autònoma.  Totes aquestes experiències m'han donat molta amplitud en la meva  experiència de vida, quelcom que també aporta el seu granet de sorra de portar-me al lloc on em trobo actualment.  
M'he format com instructora de ioga especialitzada en biomecànica i mobilitat de la ma de Margherita Angelozzi a Yoga-Marga, i també de la ma de Luca Silvestri,  ambdós referents y experts del món del ioga i la biomecànica i de l'anatomia aplicada. Al 2022 vaig fer la formació avançada amb aquest mateix enfocament, de la ma dels dos, Margherita y Luca.
Formo part de l'equipo de formacions de l'Escola Yoga-Marga a Barcelona, i estic al càrrec d'impartir el módulo d'Anatomia Funcional i Fàscies de la Formación Avançada. A més, imparteixo una formación intensiva de 20h de biomecànica a Yoga-Marga, formant equip amb Carolina Baena.
Ara no només m'apassiona el moviment, sino també la ciència que l'estudia. Apassionada de les meves classes, de l'estudi, de la investigació i de la pràctica personalitzada (autopràctica).

bottom of page