top of page

SOBRE AHIMSA
Estudi de Ioga

Moviment, llibertat, respecte

AHIMSA ESTUDI DE IOGA va néixer amb la visió de guiar a les persones en la pràctica del ioga i el moviment des d'una perspectiva de llibertat, respecte i amor propi. La nostra missió a Ahimsa és fomentar la comprensió del moviment i la consciència corporal, promovent el respecte cap a ell i encoratjant a cada persona a infondre una intenció en cada gest. 

 Descarrega una Masterclass gratuïta!
3 claus per avançar amb la teva pràctica
de manera segura i confiable!

Accedeix ara al teu correu i allà pots descarregar la masterclass!

DSC_7784.JPG

SOBRE CRIS BORGE HOLTHOEFER
FUNDADORA D'AHIMSA ESTUDI DE IOGA

Et dono la benvinguda al meu espai

Als 4 anys d'edat vaig començar a practicar dansa clàssica, el que va ser la meva passió durant molts anys. A aquesta disciplina hi vaig afegir altres com la dansa contemporània o el jazz.

D'allí, al llarg de la meva vida i, segons les circumstàncies personals de cada moment, he anat variant les disciplines esportives que he practicat, fins a acabar amb el ioga.

El moviment sempre ha format part de la meva vida i sempre m'ha apassionat.

Sóc llicenciada en dret i durant la meva vida laboral he treballat en diferents empreses, també com a professional autònoma. Totes aquestes experiències m'han donat molta amplitud en la meva experiència de vida, cosa que també aporta el seu granet de sorra de portar-me al lloc on em trobo actualment.

M'he format com instructora de ioga especialitzada en biomecànica i mobilitat a Yoga-Marga, i també amb Luca Silvestri, ambdós referents i experts del món del ioga i la biomecànica i de l'anatomia aplicada. 

He format part de l'equip de formacions de l'Escola Yoga-Marga a Barcelona i a Itàlia, impartint Anatomia Descriptiva i Anatomia Funcional a la Formació de 200h i impartint Anatomia Funcional i Fàscies a la Formació Avançada. 

Ara no només m'apassiona el moviment, sinó també la ciència que l'estudia. Apassionada de les meves classes, de l'estudi, de la investigació i de la pràctica personalitzada (SADHANA AHIMSA).

 Descarrega una Masterclass gratuïta!
3 claus per avançar amb la teva pràctica de manera segura i confiable!

Accedeix ara al teu correu i allà pots descarregar la masterclass!

bottom of page