top of page

SOBRE AHIMSA ESTUDI DE IOGA

Ioga, biomecànica i mobilitat

Per AHIMSA ESTUDI DE IOGA, és important el disseny de les seqüències de les classes guiades ja que sempre estan estructurades des de la lògica anatòmica i fent servir les sines de la biomecànica, per a evitar lesions i realitzar una pràctica saludable. Trobaràs seqüències variades, amb exercicis diferents, noves variants d'asana i tècniques noves que podràs aplicar a la teva pràctica personal.

DSC_7784.JPG

SOBRE CRISTINA BORGE HOLTHOEFER FUNDADORA D'AHIMSA ESTUDI DE IOGA

Et dono la benvinguda al meu espai i em presento breument.

Als 4 anys d'edat vaig començar a practicar dansa clàssica, el que va ser la meva passió durant molts anys. A aquesta disciplina hi vaig afegir altres com la dansa contemporània o el jazz.

D'allí, al llarg de la meva vida i, segons les circumstàncies personals de cada moment, he anat variant les disciplines esportives que he practicat, fins a acabar amb el ioga.

El moviment sempre ha format part de la meva vida i sempre m'ha apassionat.

Soc llicenciada en dret i durant la meva vida laboral he treballat en diferents empreses, també com a professional autònoma. Totes aquestes experiències m'han donat molta amplitud en la meva experiència de vida, cosa que també aporta el seu granet de sorra de portar-me al lloc on em trobo actualment.

M'he format com instructora de ioga especialitzada en biomecànica i mobilitat de la mà de Margherita Angelozzi a Yoga-Marga, i també de la mà de Luca Silvestri, ambdós referents i experts del món del ioga i la biomecànica i de l'anatomia aplicada. L'any 2022 vaig fer la formació avançada amb aquest mateix enfocament, de la mà dels dos, Margherita i Luca.

Formo part de l'equip de formacions de l'Escola Yoga-Marga a Barcelona, i estic al càrrec d'impartir el mòdul d'Anatomia Funcional i Fàscies de la Formació Avançada. A més, imparteixo una formació intensiva de 20 hores de biomecànica a Yoga-Marga, formant equip amb Carolina Baena.

Ara no només m'apassiona el moviment, sinó també la ciència que l'estudia. Apassionada de les meves classes, de l'estudi, de la investigació i de la pràctica personalitzada (AUTOPRÀCTICA).

bottom of page