top of page

¡Subscriu-te per rebre informació exclusiva de formacions, events i programes!

T'has subscrit correctament, comprova que has rebut el correu de benvinguda!

clases.jpg

CLASSES

Les CLASSES GUIADES es dissenyen segons el mètode de seqüenciació anatòmic de Yoga-Marga. Un mètode que té en compte la lògica de l'anatomia i les eines de la biomecànica, creat per Margherita Angelozzi, fundadora de Yoga-Marga a Barcelona.

YM AUTOPRÀCTICA

Sessió orientada a practicants que tenen la seva pràctica personal i la vulguin practicar sota la supervisió d'un professor amb experiència. El teu cos és íunic, la teva pràctica també ha de ser-ho. Construir una pràctica que honori la unicitat individual de cada persona és una necessitat. Conformar-nos amb seqüències cristalitzades inventades per persones amb un cos diferent al nostre i sobre la base de coneixements escassos, no es traduirà mai en una pràctica fluïda i reparadora per al nostre cos. En aquestes sessions, t'ajudem a construir la teva pràctica i anar-la adaptant en el curs del temps per arribar als TEUS objectius. 

20220213_112547322_iOS_edited_edited.jpg

Ioga Suau i Meditació

Sessió de ioga suau que ajuda a alliberar tensions, induint a la relaxació profunda, tant mental com física. Consciència en la respiració per generar equilibri interior i ajudar a la gestió de l'estrès. Meditació al final de la sessió per ajudar a arribar a la calma i reduir el soroll mental.

YM Fundamentals

Sessió orientada a principiants o persones que fa temps que no practiquen. Dirgida a alumnes que encara no tenen una pràctica personal. Treballem els principis fonamentals de la biomecànica i de la mobilitat aplicades al moviment per recuperar el control de les nostres articulacions. Classes orientades tant a principiants com a persones amb més experiència que estiguin en la corva descendent de la seva pràctica setmanal.  

DSC_7380.JPG

YM Intermig

Classe orientada a persones que ja tenen una experiència en la pràctica de ioga constant i que ja estan en fase de constuir una pràctica persona. Des de les bases sòlides, construïm els assanes i els moviments més complexos. Seqüències equilibrades per prevenir lesions i DOMS molt localitzats després de la pràctica. La funció d'aquestes classes és principalment oferir noves idees als alumnes d'Autopràctica, revisar tècniques i practicar durant un mes, un programa específic per poder interioritzar correctament. 

DSC_7388_edited.jpg

YM Mobility & Fascial Training

Sessió d'entrenament de mobilitat articular i mobilització de fàscies.  Treballem la força i estabilitat articular, l'augment de rangs de moviment actius de les diferents articulacions, i l'augment del control neurològic sobre el moviment. Això es tradueix en una sensació general de llibertat en els moviments i s'aconsegueix l'absència de dolors, a més de reduir la possibilitat de lesions. 

SORTEIG.png

YM Flow Fund. i Intermig

Aquesta modalitat la oferim amb nivell Fundamentals i nivell Intermig. Treballem els principis de la biomecànica i de la mobilitat aplicats al moviment però de manera més dinàmica i això la fa quelcom més complexa. En aquesta tipologia de classe utilitzem transicions i enllaços entre postures i moviments molt interessants sota l'òptica d'experimentar en el moviment.

bottom of page