top of page
IMG_1936.JPG

Moviment, llibertat, respecte

Les CLASSES GUIADES són dissenyades des del respecte a l’anatomia, l’alineació personal i el moviment orgànic. 

 

Amb les nostres seqüències, millores la força, la mobilitat, la flexibilitat, la coordinació, l'equilibri, els rangs de moviment de les articulacions i el control neurològic del moviment. 

CLASSES

DSC_7731.JPG

Ioga Suau i Meditació

Sessió de ioga suau que ajuda a alliberar tensions, induint a la relaxació profunda, tant mental com física. Consciència en la respiració per generar equilibri interior i ajudar a la gestió de l'estrès. Meditació al final de la sessió per ajudar a arribar a la calma i reduir el soroll mental.

DSC_7373_edited.jpg

Ioga essencial

Treballem les bases, des dels principis fonamentals de la biomecànica i de la mobilitat aplicades al moviment per a una millor estabilitat de les nostres articulacions. Classes orientades tant a persones amb menys experiència amb la pràctica de ioga com a persones més experimentades que estiguin en la corva descendent de la seva pràctica setmanal.  

Ioga Intermedi

Classe orientada a persones que ja tenen una experiència en la pràctica de ioga constant i que ja estan en fase de constuir una pràctica personal. Des de les bases sòlides, construïm els assanes i els moviments més complexos.

DSC_7380.JPG
DSC_7388_edited.jpg

Fascial Flow

Sessió d'entrenament de mobilitat articular i mobilització de fàscies.  Treballem la força i estabilitat articular, l'augment de rangs de moviment actius de les diferents articulacions, i l'augment del control neurològic sobre el moviment. Això es tradueix en una sensació general de llibertat en els moviments i s'aconsegueix l'absència de dolors, a més de reduir la possibilitat de lesions. 

Ioga flow

Aquesta modalitat la oferim amb nivell Fundamentals i nivell Intermig. Treballem els principis de la biomecànica i de la mobilitat aplicats al moviment però de manera més dinàmica i això la fa quelcom més complexa. En aquesta tipologia de classe utilitzem transicions i enllaços entre postures i moviments molt interessants sota l'òptica d'experimentar en el moviment.

DSC_7360.JPG
IMG_1941.JPG
DSC_7631.JPG

SADHANA AHIMSA

Ahimsa obre la Sala i te la deixa disponible per a que vinguis a fer la teva pràctica amb suport i guia de profe especialitzada. 

Construïm una pràctica personalitzada per TU que té en compte la teva individualitat. 

La pràctica que creix i evoluciona amb tu. 

¡Subscriu-te per rebre informació

exclusiva de formacions, events i programes!

T'has subscrit correctament, comprova que has rebut el correu de benvinguda!

bottom of page