top of page
DSC_7438.jpg

PROGRAMA SADHANA AHIMSA. 
La pràctica personalitzada que creix amb tu. 

 

DSC_7680.JPG

QUÈ ÉS?

Sadhana Ahimsa és un programa de pràctica de ioga que s'adapta a tu i al teu moment actual al 100%, tant a nivell físic i anatòmic com a nivell emocional. 

Una pràctica des del respecte, feta a mida per tu i els teus objectius, amb seguiment one to one

La pràctica creix i evoluciona amb tu, sense riscos, sense pors, sense estancaments. 

La pràctica que farà que sempre vulguis tornar al mat. 

ETS ÚNICA.
NO ACCEPTIS IMITACIONS. 

COM FUNCIONA?

Primer realitzem una entrevista inicial de 40 min. per tal de valorar quin és el teu moment actual, què et mou i quin és el grau de compromís amb tu mateixa (presencial o online). 

→ Realitzem una sessió individual (presencial o online) de 30 min. per assessorar-te en quant a les teves necessitats i el que t'inspira.  

→ Dissenyem una pràctica específica per tu, que tingui en compte el que et motiva, el que et serveix i el que t'interessa, considerant la teva experiència, altres pràctiques esportives que realitzes, edat, tipus de feina que realitzes, hores de feina, el teu historial de lesions i/o d'altres pràctiques, etc.

→ Seguiment: venint a practicar a la Sala cada setmana i amb una assessoria individual cada mes. El seguiment és on realment t'acompanyem en el creixement amb la teva pràctica. ​

IMG_1984.jpg
IMG_1936_edited.jpg

ÉS PER MI?

Si sents que la teva pràctica ha arribat a un punt d'estancament i vols avançar de manera més ràpida, segura i orgànica.  

Si vols practicar des del respecte al teu cos i amb una pràctica adaptada a tu en tots els sentits.

→ Si tens horaris complicats i vols sentir la llibertat de poder practicar la teva seqüència personalitzada quan i on et vagi bé.  

→ Si tens objectius concrets que vols assolir amb la teva pràctica i vols fer-ho sense riscos.

→ Si véns de pràctiques de moviment que t'han suposat molèsties i/o lesions i vols alliberar-te. 

 ​→ Si sents o has sentit frustració en algun moment perquè t'has trobat davant la dificultat d'assolir un objectiu concret.  

COM M'AJUDARÀ?

𖥔 Pràctica personalitzada: adaptada perfectament al teu cos, les teves necessitats i els teus objectius individuals.

𖥔 Major consciència corporal: A mesura que practiques de manera més conscient i atenta, desenvoluparàs una major connexió i consciència del teu cos, i sabràs com has de moure't per a aconseguir les sensacions i objectius que cerques. 

𖥔 Adaptabilitat i flexibilitat: Aprendràs a adaptar la teva pràctica segons les teves necessitats canviants, permetent-te abordar lesions, molèsties, dolors, restriccions, o qualsevol altre desafiament específic que puguis enfrontar.

𖥔 Superació d'obstacles: A través de la pràctica constant i el suport del professor, podràs superar bloquejos físics i mentals, avançant en el teu camí cap a una pràctica més profunda i significativa.

𖥔 Independència en la pràctica: On vulguis i quan vulguis, el temps que requereixis o que tinguis en aquest moment. Llibertat total, que només depèn de tu. Aprendràs a practicar de manera autònoma, sense dependre de classes guiades, la qual cosa et brindarà llibertat per a explorar, experimentar i nodrir el teu cos segons les teves pròpies necessitats.

𖥔 Desenvolupament de la disciplina: El compromís de seguir el teu propi programa de pràctica t'ajudarà a desenvolupar una disciplina sòlida, enfortint el teu enfocament i perseverança en el camí del Ioga.

𖥔 Tu tens el control: En construir la teva pròpia pràctica, ets l'únic agent actiu en el teu propi benestar, prenent el control del teu desenvolupament físic, mental i espiritual.

𖥔 Major profunditat i connexió: En practicar de manera regular i personalitzada, tindràs l'oportunitat de submergir-te en una pràctica més profunda i connectada, explorant nous nivells de consciència i expansió.

𖥔 Avanç constant: El teu programa d'autopràctica et permetrà avançar gradualment en la teva pràctica, establint metes assolibles i experimentant millores contínues en la teva força, flexibilitat i equilibri.

𖥔 Atenció individualitzada: Rebràs atenció individualitzada i orientació constant per part del professor, qui t'ajudarà a perfeccionar les teves postures, realitzar ajustos i superar desafiaments específics.

𖥔 Gestió del temps: Pots adaptar la teva pràctica segons la teva disponibilitat i horaris, la qual cosa et permetrà gestionar millor el teu temps i mantenir una pràctica constant.

𖥔 Suport continu: Sempre comptes amb el suport del professor especialitzat que t'assisteix, et guia i t'assessora, fent un seguiment personalitzat, brindant-te un suport constant i motivació per a mantenir el teu compromís i progrés.

𖥔 Benestar integral: A mesura que desenvolupes una pràctica personalitzada i conscient, experimentaràs una millora general de la teva salut, estat d'ànim i emocions.​

QUÈ INCLOU?

Entrevista inicial de 40 min. de valoració de moment, motivació i compromís (presencial o per zoom)

→ Una assessoria individual inicial de 30 minuts per veure d'on partim

→ 60 minuts d'assessoria individual el 2n mes (construcció de pràctica personalitzada a mida per tu)

→ Assessorament individual de 30 min cada mes, a partir del tercer mes 

→ Accés exclusiu a Ahimsa Community: trobades mensuals

→ Canal privat a Telegram per tips i extres

→ Accés a classes de pràctica personalitzada (exclusiu d'aquest programa)

→ Una Masterclass al mes amb objectius concrets

→ Accés il·limitat a les classes guiades (presencials o online)

→ Sense matrícula​

IMG_1996.JPG
bottom of page