top of page
DSC_7373_edited.jpg

PROGRAMA SANKALPA AHIMSA

Transforma't practicant sense límits. 

Allibera't de patrons limitants i avança cap al teu potencial més elevat. 

DSC_7544.JPG

QUÈ ÉS?

Sankalpa Ahimsa és un programa de pràctica de ioga de classes guiades il·limitades

Classes variades, seqüències creatives i horaris adaptables a la teva agenda.  

Diferents nivells i estils que pots escollir en funció de com et sents i el que necessites. 

La constància en la pràctica que et transforma. 

ET VOLS TRANSFORMAR I SER LA TEVA MILLOR VERSIÓ?

COM FUNCIONA?

Tens accés a totes les classes de l'horari, de manera il·limitada. 

→ Entres a formar part d'Ahimsa Community: només per ser alumna d'Ahimsa Estudi de Ioga, ja ets part de la comunitat. Això suposa accés a una masterclass mensual, de forma totalment gratuïta! 

IMG_1996.JPG

QUINS BENEFICIS M'APORTARÀ?

A Ahimsa, creiem en el poder transformador del ioga quan es combina amb una intenció clara i una pràctica constant. El nostre programa de classes il·limitades Sankalpa no és només un conjunt de sessions de ioga, és una oportunitat per a embarcar-te en un viatge d'autodescobriment, creixement personal i transformació profunda.

Alguns dels beneficis:

 

Suport sense límits: Amb accés il·limitat a les nostres classes, tens la llibertat de practicar ioga tan sovint com desitgis, brindant-te un suport constant en el teu camí cap al canvi i l'evolució personal.

 

Varietat per a tots els gustos: El nostre programa ofereix una gamma de classes variades, des de les seqüències on treballaràs la força i la mobilitat articular fins al ioga suau i la meditació on podràs relaxar la ment . Sigui com sigui la teva preferència, trobaràs classes que s'adaptin a les teves necessitats i t'ajudin a avançar en la teva pràctica.

 

Flexibilitat per a la teva vida ocupada: Ets early bird? T'agrada la pràctica de bon matí? Tenim classes a les 8:15 que es poden adaptar al teu horari. La pràctica al matí suposa un boost d'energia per afrontar tot el dia!  Si no pots al matí per motius d'agenda, tenim classes a les tardes que es poden adaptar al teu horari. I fins i tot, no et pots desplaçar? No passa res! També oferim la opció online

 

Comunitat de suport: En unir-te a aquest programa, et converteixes en part d'una comunitat de persones compromeses amb el creixement personal i el benestar. Aquí trobaràs un espai segur i acollidor on podràs compartir les teves experiències, rebre suport i connectar-te amb uns altres que comparteixen el teu camí. A més, fem una trobada mensual amb Ahimsa Community a la que pots assistir totalment gratis. 

 

Potencial il·limitat: Amb el ioga com a eina i la teva sankalpa (intenció) com a guia, el potencial de transformació és veritablement il·limitat. Et convidem a descobrir tot el que ets capaç d'aconseguir quan et compromets amb el teu creixement i benestar.

 

En subscriure't al nostre programa de classes il·limitades Sankalpa, t'estàs comprometent a cuidar de tu mateixa, a explorar el teu veritable potencial i a viure una vida més plena i significativa.

 

Uneix-te a nosaltres i comença el teu viatge cap a la transformació avui mateix!

bottom of page