top of page

Taller presencial a Reus
Dissabte 8 de juliol de 2023


EL IOGA DEL FUTUR

Descobreix les claus imprescindibles que les escoles tradicionals no tenen en compte i transforma la teva pràctica 

Algunes claus que treballarem:

SUPERA EL IOGA CLÀSSIC I (R)EVOLUCIONA LA TEVA PRÀCTICA!

En el ioga clàssic, existeix una tradició arrelada i plena de coneixements mil·lenaris que ha estat transmesa de generació en generació. Però com tot, el ioga també ha evolucionat.

RECONEIX QUE CADA COS ÉS DIFERENT I PER TANT, CADA PRÀCTICA HA DE SER DIFERENT!

El ioga tradicional, tot i ser molt valuós en molts aspectes, a vegades pot estar limitat per estructures rígides, tancades, cristal·litzades i conceptes predefinits i prestablerts de manera que no es poden adaptar completament a les nostres necessitats individuals i úniques.

ALLIBERA'T  I CONSTRUEIX UNA RELACIÓ MÉS PROFUNDA AMB TU MATEIX I EL TEU COS ÚNIC!

Superar el ioga clàssic i tradicional ens obre a una pràctica més autèntica i lliure, basada en l’autoconeixement i l’escolta interna. Ens alliberem de la pressió d’haver de complir amb certes expectatives o aconseguir postures executades d'una manera fixa..

A TRAVÉS DE L’ACCEPTACIÓ TROBEM UNA PRÀCTICA GENUÏNA I CONNECTADA, ON LA VERITABLE TRANSFORMACIÓ POT TENIR LLOC. 

Superar això implica allunyar-se de la competitivitat i abraçar l’acceptació i l’amor propi. Ens permetem ser humans, amb totes les nostres imperfeccions i limitacions. 

Beneficis del "Ioga del Futur":

DSC_7380.JPG

Personalització de la Pràctica

Personalitzar i organitzar l'estructura lògica de la teva pràctica de Ioga, adaptant-la al teu cos i necessitats individuals.

restau.jpg

Connexió Cos-Ment

Desenvoluparàs una major consciència corporal, fomentant una connexió més profunda i harmoniosa entre el teu cos i la teva ment durant la pràctica de Ioga.

DSC_7637_edited.jpg

Adaptació a la teva Anatomia

En lloc de forçar el teu cos en postures preestablertes, aprendràs a adaptar les postures a la teva anatomia única, evitant tensions i lesions innecessàries.

BLACK FRIDAY 4.jpg

Exploració de Sensacions

Aprendràs a buscar i interpretar les sensacions en el teu cos amb intenció, permetent-te ajustar i adaptar la teva pràctica per a obtenir el màxim benefici.

DSC_7544.JPG

Coneixement i Comprensió Corporal

Obtindràs un major coneixement i comprensió del teu cos, la qual cosa et permetrà practicar de manera més funcional i conscient.

DSC_7680.JPG

Adaptació Progressiva

L'enfocament del taller t'ajudarà a adaptar-te progressivament a les postures i moviments, evitant lesions i superant obstacles físics i mentals.

DSC_7388_edited.jpg

Calma i Compromís

En tenir una estructura i programa definits, experimentaràs una sensació de calma i compromís cap a la teva pràctica, la qual cosa et motivarà a mantenir una rutina constant.

CRIS MARIA IOGA.jpg

Prevenció de Lesions

L'adaptació progressiva i l'enfocament en la biomecànica t'ajudaran a evitar lesions i a practicar de manera segura a llarg termini.

hatha flow.jpg

Empoderament Personal

En prendre el control de la teva pràctica i adaptar-la al teu cos, et sentiràs empoderat i en sintonia amb les teves pròpies necessitats i capacitats.

20220213_112547322_iOS_edited_edited_edited_edited.jpg

Avanç Garantit

Amb la constància i disciplina en la teva pràctica, aconseguiràs un progrés constant i segur en el teu camí de Ioga.

fund 2.jpg

Potencia la Flexibilitat activa, el control neurològic, la Força i, per tant, la Mobilitat

Mitjançant la pràctica personalitzada, podràs treballar de manera específica en àrees que requereixin més mobilitat, aconseguint millores significatives en tots els aspectes.

basics2.jpg

Millora de l'Equilibri i l'Estabilitat

A través de l'adaptació progressiva i la comprensió de la biomecànica, treballaràs a millorar el teu equilibri i estabilitat en les postures i moviments.

DSC_7573.JPG

Major Confiança

A mesura que et familiaritzis amb la teva pràctica personalitzada, guanyaràs confiança en la teva capacitat per a abordar diferents postures i seqüències de manera segura i efectiva.

DSC_7359.JPG

Major Autoconeixement

El taller et brindarà eines per a explorar el teu cos i comprendre les teves limitacions i fortaleses, la qual cosa et permetrà practicar de manera més conscient i autèntica.

ahimsa cris.jpg

Transformació Integral

L'enfocament en l'autopràctica i la biomecànica et brindarà una experiència de Ioga transformadora, que es reflectirà no sols en la teva pràctica física, sinó també en el teu benestar emocional i mental.

Quan serà:

Dissabte 8 Juliol de 10 a 13h.

On serà:

Ahimsa Estudi de Ioga

Preu:

40€

Aforament limitat a 10 persones

bottom of page