top of page

Aquí tens la part pràctica de la Masterclass gratuïta! Gaudeix-la!

SADHANA AHIMSA.
La pràctica no violenta. La teva. L'única. 

Pràctica personalitzada: adaptada perfectament al teu cos, les teves necessitats i els teus objectius individuals.

Coneixement profund del teu cos: A través de la supervisió, guia i assessorament d'un professor experimentat, aprendràs a comprendre i explorar el teu cos detalladament, desenvolupant un major coneixement de la teva anatomia i capacitats.

Millora de la tècnica i alineació: Aprendràs a realitzar les postures de Ioga de manera òptima, millorant la teva tècnica i personalitzant la teva alineació per a obtenir els màxims beneficis físics i evitar lesions.

Major consciència corporal: A mesura que practiques de manera més conscient i atenta, desenvoluparàs una major connexió i consciència del teu cos, i sabràs com has de moure't per a aconseguir les sensacions i objectius que cerques. .

Adaptabilitat i flexibilitat: Aprendràs a adaptar la teva pràctica segons les teves necessitats canviants, permetent-te abordar lesions, molèsties, dolors, restriccions, o qualsevol altre desafiament específic que puguis enfrontar.

Superació d'obstacles: A través de la pràctica constant i el suport del professor, podràs superar bloquejos físics i mentals, avançant en el teu camí cap a una pràctica més profunda i significativa.

Independència en la pràctica: On vulguis i quan vulguis, el temps que requereixis o que tinguis en aquest moment. Llibertat total, que només depèn de tu. Aprendràs a practicar de manera autònoma, sense dependre de classes guiades, la qual cosa et brindarà llibertat per a explorar, experimentar i nodrir el teu cos segons les teves pròpies necessitats.

Desenvolupament de la disciplina: El compromís de seguir el teu propi programa de pràctica t'ajudarà a desenvolupar una disciplina sòlida, enfortint el teu enfocament i perseverança en el camí del Ioga.

Autonomia i apoderament: En construir la teva pròpia pràctica, ets l'únic agent actiu en el teu propi benestar, prenent el control del teu desenvolupament físic, mental i espiritual.

Major profunditat i connexió: En practicar de manera regular i personalitzada, tindràs l'oportunitat de submergir-te en una pràctica més profunda i connectada, explorant nous nivells de consciència i expansió.

Avanç constant: El teu programa d'autopràctica et permetrà avançar gradualment en la teva pràctica, establint metes assolibles i experimentant millores contínues en la teva força, flexibilitat i equilibri.

Atenció individualitzada: Rebràs atenció individualitzada i orientació constant per part del professor, qui t'ajudarà a perfeccionar les teves postures, realitzar ajustos i superar desafiaments específics.

Gestió del temps: Pots adaptar la teva pràctica segons la teva disponibilitat i horaris, la qual cosa et permetrà gestionar millor el teu temps i mantenir una pràctica constant.

Suport continu: Sempre comptes amb el suport del professor especialitzat que t'assisteix, et guia i t'assessora, fent un seguiment personalitzat, brindant-te un suport constant i motivació per a mantenir el teu compromís i progrés.

Benestar integral: A mesura que desenvolupes una pràctica personalitzada i conscient, experimentaràs una millora general de la teva salut, estat d'ànim i emocions.​

bottom of page