top of page
DSC_7573.JPG

PROGRAMA AUTOPRÀCTICA

Ets únic. La teva pràctica també hauria de ser-ho.

QUÈ ÉS

És un programa dissenyat per practicants que tinguin intenció de construir una pràctica personal, de Ioga o de moviment, sota la supervisió d'un professor amb experiència. 

PER QUÈ

Ets únic, la teva pràctica també ha de ser-ho. Construir una pràctica de Ioga que honri la unicitat individual de cada persona és una necessitat, d'aquesta forma el moviment adquireix realment un valor fonamental a la vida de l'individu.

No et conformis amb seqüències tancades creades per persones amb un cos diferent al teu i sobre la base de coneixements del moviment escassos perquè això no es traduirà en una pràctica fluïda i reparadora per al teu cos. En aquestes sessions t'ajudarem a construir la teva pràctica i anirem  adaptant-la al llarg del temps per arribar als TEUS objectius. El teu cos, el teu moviment. 

COM FUNCIONA

- Realitzem una sessió individual (online o presencial) de 30 min. per assessorar-te en quant a les teves necessitats, el que t'inspira i et mou.  

- Dissenyem una pràctica específica per tu, que tingui en compte el que et motiva, el que et serveix i el que t'interessa, considerant el teu historial de lesions i/o d'altres pràctiques.

- Seguiment: venint a practicar a l'estudi cada setmana i amb una assessoria individual cada mes. El seguiment és on realment t'acompanyem a l'evolució amb la teva pràctica. 

 125€ / MES 

QUÈ INCLOU

  • Una assessoria individual inicial de 30 minuts per veure d'on partim

  • 90 minuts d'assessoria individual el 2n mes

  • Assessorament individual de 30 min cada mes a partir del tercer mes

  • Consultes semanals 

  • Accés il·limitat a les classes 

  • Sense matrícula

bottom of page