top of page
DSC_7573.JPG

ETS ÚNIC. LA TEVA PRÀCTICA TAMBÉ HAURIA DE SER-HO. 

PROGRAMA D'AUTOPRÀCTICA 

HAS PROVAT DE PRACTICAR A CASA SOL/A I SEMPRE VAS ALS MATEIXOS MOVIMENTS?

Normal, no has vist res més. 

HAS INTENTAT PRACTICAR A CASA I QUAN ETS AL MAT NO SAPS PER ON COMENÇAR?

Normal, no t'han ensenyat a estructurar una pràctica. 

ESTÀS ESTANCAT/DA EN LA TEVA PRÀCTICA?

Normal, probablement sempre fas les mateixes postures, de la mateixa manera. 

SENTS MOLÈSTIES A LES ARTICULACIONS?

Normal, probablement no treballes la mobilitat. 

NO PROGRESSES?

Idem que a la pregunta anterior. 

SENTS FRUSTRACIÓ?

Normal, no avançar, frustra. 

NO PASSA RES, JO TAMBÉ EM VAIG TROBAR COM TU. 

TÉ SOLUCIÓ. ES TRACTA DE MODIFICAR ALGUNES COSES A LA TEVA PRÀCTICA.

ADAPTANT LA PRÀCTICA DE IOGA A LA TEVA PERSONA. INDIVIDUALITAT. EXCLUSIVITAT. 

PERQUÈ EL TEU COS ÉS ÚNIC. TU ETS ÚNIC. 

ET PUC AJUDAR.

AVIAT ET SENTIRÀS SEGUR/A I EN CALMA A L'HORA DE PRACTICAR. 

PROGRESSARÀS. 

SENTIRÀS LA CONEXIÓ COS I MENT. PERÒ DE VERITAT. 

 

BENEFICIS

Pràctica personalitzada: adaptada perfectament al teu cos, les teves necessitats i els teus objectius individuals.

Coneixement profund del teu cos: A través de la supervisió, guia i assessorament d'un professor experimentat, aprendràs a comprendre i explorar el teu cos detalladament, desenvolupant un major coneixement de la teva anatomia i capacitats.

Millora de la tècnica i alineació: Aprendràs a realitzar les postures de Ioga de manera òptima, millorant la teva tècnica i personalitzant la teva alineació per a obtenir els màxims beneficis físics i evitar lesions.

Major consciència corporal: A mesura que practiques de manera més conscient i atenta, desenvoluparàs una major connexió i consciència del teu cos, i sabràs com has de moure't per a aconseguir les sensacions i objectius que cerques. .

Adaptabilitat i flexibilitat: Aprendràs a adaptar la teva pràctica segons les teves necessitats canviants, permetent-te abordar lesions, molèsties, dolors, restriccions, o qualsevol altre desafiament específic que puguis enfrontar.

Superació d'obstacles: A través de la pràctica constant i el suport del professor, podràs superar bloquejos físics i mentals, avançant en el teu camí cap a una pràctica més profunda i significativa.

Independència en la pràctica: On vulguis i quan vulguis, el temps que requereixis o que tinguis en aquest moment. Llibertat total, que només depèn de tu. Aprendràs a practicar de manera autònoma, sense dependre de classes guiades, la qual cosa et brindarà llibertat per a explorar, experimentar i nodrir el teu cos segons les teves pròpies necessitats.

Desenvolupament de la disciplina: El compromís de seguir el teu propi programa de pràctica t'ajudarà a desenvolupar una disciplina sòlida, enfortint el teu enfocament i perseverança en el camí del Ioga.

Autonomia i apoderament: En construir la teva pròpia pràctica, ets l'únic agent actiu en el teu propi benestar, prenent el control del teu desenvolupament físic, mental i espiritual.

Major profunditat i connexió: En practicar de manera regular i personalitzada, tindràs l'oportunitat de submergir-te en una pràctica més profunda i connectada, explorant nous nivells de consciència i expansió.

Avanç constant: El teu programa d'autopràctica et permetrà avançar gradualment en la teva pràctica, establint metes assolibles i experimentant millores contínues en la teva força, flexibilitat i equilibri.

Atenció individualitzada: Rebràs atenció individualitzada i orientació constant per part del professor, qui t'ajudarà a perfeccionar les teves postures, realitzar ajustos i superar desafiaments específics.

Gestió del temps: Pots adaptar la teva pràctica segons la teva disponibilitat i horaris, la qual cosa et permetrà gestionar millor el teu temps i mantenir una pràctica constant.

Suport continu: Sempre comptes amb el suport del professor especialitzat que t'assisteix, et guia i t'assessora, fent un seguiment personalitzat, brindant-te un suport constant i motivació per a mantenir el teu compromís i progrés.

Benestar integral: A mesura que desenvolupes una pràctica personalitzada i conscient, experimentaràs una millora general de la teva salut, estat d'ànim i emocions.​

PER QUÈ HAURIA DE SUBSCRIURE'M AL PROGRAMA

Ets únic, la teva pràctica també ha de ser-ho. Construir una pràctica de Ioga que honri la unicitat individual de cada persona és una necessitat; d'aquesta forma el moviment adquireix realment un valor fonamental a la vida de l'individu.

Si cada cos és diferent, si ets únic, ... per què conformar-te amb seqüències tancades creades per persones amb un cos diferent al teu i -molt probablement- sobre la base de coneixements del moviment escassos, perquè això no es traduirà en una pràctica fluïda i reparadora per al teu cos.

En aquest programa t'ajudarem a construir la teva pràctica i anirem  adaptant-la al llarg del temps per arribar als TEUS objectius. 

Requisit fonamental: compromís . 

COM FUNCIONA?

- Primer realitzem una entrevista inicial de 45 min. per tal de valorar quin és el teu moment, motivació i compromís,  i així veure si el programa és per tu  (presencial o per zoom)

- Realitzem una sessió individual (online o presencial) de 30 min. per assessorar-te en quant a les teves necessitats, el que t'inspira i et mou.  

- Dissenyem una pràctica específica per tu, que tingui en compte el que et motiva, el que et serveix i el que t'interessa, considerant la teva experiència, altres pràctiques esportives que realitzes, edat, tipus de feina que realitzes, hores de feina, el teu historial de lesions i/o d'altres pràctiques, etc.

- Seguiment: venint a practicar a l'estudi cada setmana i amb una assessoria individual cada mes. El seguiment és on realment t'acompanyem a l'evolució amb la teva pràctica. 

 125€ / MES 

QUÈ INCLOU?

  • Entrevista inicial de 45 min. de valoració de moment, motivació i compromís (presencial o per zoom)

  • Una assessoria individual inicial de 30 minuts per veure d'on partim

  • 60 minuts d'assessoria individual el 2n mes (construcció de pràctica personalitzada a mida per tu)

  • Assessorament individual de 30 min cada mes, a partir del tercer mes

  • Consultes setmanals 

  • Accés a classes d'Autopràctica (exclusiu d'aquest programa)

  • Accés il·limitat a les classes guiades (presencials o online)

  • Sense matrícula

¡Subscriu-te per rebre informació exclusiva de formacions, events i programes!

T'has subscrit correctament, comprova que has rebut el correu de benvinguda!

bottom of page